27.6.2010 - 9. týden

23.06.2010 11:51
Annie  -  váha 12 800 g
 
 
Aura   -  váha  12 500 g
 
 
 
Většina Bonynčiných dětiček se již zabydlela u nových páníčků, dostávám zprávy, maily i fotky, jak se kterému štěňátku daří a co už všechno umí...... a moc za ně děkuji !
 
Mám radost, že všechna dostala trpělivé páníčky a že už zachovávají čistotu a dělají svým pánům radost... tedy asi většinou...  .-))
 
Doma zatím zůstala Annie a Aura, obě perspektivní fenky do chovu . Jednu z nich bychom si rádi nechali, ale máme velké dilema, protože se nemůžeme rozhodnout, kterou....., tak to asi nacháme osudu....  Obě jsou krásné, Annie je mazílek a trochu citlivka, člověk se na ni nemůže ani špatně podívat  :-) , jinak hned kulí oči, co že to udělala špatně....?
Aura je velká modelka, trochu rezervovaná, ale jen do chvíle, než ji člověk vezme na klín. Nechávají ji v klidu skoro všechny neznámé zvuky, sice zpozorní, ale jinak je v pohodě.
Obě mají packy jak medvídci,  je vidět, že to nebudou žádní mrňousci. Milují kozí mléko, jak mě uvidí s konvičkou, už se ženou a neskončí dříve, než je miska prázdná a jim  kape nejen z mordiček, ale i z celých pejsků, jak si do sebe navzájem utírají čumáky. Pak nastoupí matka Bony a dá pečlivým olízáním vše do pořádku.
 
Podívejte se také na nové fotky